2.0 Nový design i funkce

Budou tomu již 2 roky co web mcservery.eu je na scéně Minecraft server listů. Web si již po té době zasloužil nový přívětivější design a také funkce které zvýší užitečnou hodnotu stránek.

Úvodní stránka v novém designu.

Úvodní stránka v novém designu.

Co se změnilo na webu?

Kromě toho že máme nový design stránek, zaměřil jsem se i na to nejdůležitější a tím je uživatelský zážitek a použitelnost stránek. Nová verze webu zlepšuje zobrazení serverů a přináší přehlednější třídění.

Také byly upraveny uživatelské profily a mcservery.eu by se mělo více ubírat směrem tvorby komunity okolo česko slovenské Minecraft scény.

Vizuální změny nejsou to jediné, nejdůležitější změnou je a dále také bude samotná funkce jádra webu. Pracuji na zlepšení systému tak aby byl efektivnější a také mnohem rychlejší než je aktuálně. Než ale této důležité změny jak získáváme a především zpracováváme data o jednotlivých serverech bude docíleno bude to ještě nějakou chvíli trvat.

A v neposlední řádě byl od základu změněn i blog. Kde by se snad mělo časem objevovat i více článků.

Zveme tě na náš Discord server!

Jednou z důležitých novinek je také náš oficiální Discord server. Chtěl bych zde vybudovat komunitu pro hráče, majitele a správce Minecraft serverů.

Na serveru se nachází vlastní bot, který umožňuje založení dočasné místnosti a také propojení vašeho Discord profilu s účtem na mcservery.eu

Na základě propojení účtu z webu s vaším Discord účtem získáte role na serveru.

Pokud jsi Discord dosud nepoužíval - je zdarma, bezpečný a funguje na počítači i telefonu.

Pozvánka: discord.mcservery.eu

discord.mcservery.eu

Nevíš si rady? Je tu centrum nápovědy.

Každý komplexní projekt by měl mít svojí nápovědu, tak aby uživatelé neměli problém využívat funkcionalit které jsou k dispozici. Předchozí nápověda byla provizorně umístěna na našem GitHubu, nicméně se nejednalo o příliš přehledné řešení.

S tím jaký mám do budoucna záměr s projektem mcservery.eu bylo nutné vytvořit přehlednou znalostní bázi. Tak aby i budoucí funkce byly dobře zmapovány a uživatelé neměli problém s jejich používáním.

help.mcservery.eu